SunE

SunE

"Intrucat:
(14) Principalul scop al obiectivelor nationale obligatorii este acela de a oferi securitate investitorilor si de a incuraja dezvoltarea continua a tehnologiilor generatoare de energie provenind din toate tipurile de surse regenerabile."
Directiva Europeana 2009/28/EC
Motivatie

Patronatul SunE este compus din 40 membri. Acestia sunt antreprenori sau reprezentanti ai asociatiilor antreprenoriale din industrie, comert si servicii cu aplicabilitate in domeniul SER, persoane fizice care activeaza in domeniu si Membrii Onorifici a caror activitate a condus la dezvoltarea SER in Romania.
Contactul direct cu realitatea cotidiana, cu viata de afaceri le sporesc cu atat mai mult valoarea adaugata pe care o pun ca experienta in serviciul construirii in acest moment a pietei energiilor regenerabile din Romania.
Obiectivul membrilor SunE este acela de a impulsiona progresul si a sustine dezvoltarea domeniului SER sustinand astfel dezvoltarea propriilor intreprinderi, ca actori de baza ai prosperitatii societatilor implicate dar si ca adevarati creatori de plusvaloare si locuri de munca.
Intr-un mediu economic dificil Patronatul este singura structura care poate pastra echilibrul intre diversele institutii, autoritati, cadru profesional si persoanele angajate direct, implicate in viata economica a sectorului reprezentat.
Existenta unui grup de angajatori puternici, coerent si dinamic in consecinta fundamental pentru a face auzita vocea intreprinzatorului ca entitate.
Grupul Patronal coopereaza cu diverse alte organizatii de Bussines, Patronate din alte ramuri, Camere de Comert, Asociatii Profesionale si ONG uri.
Pentru ca dezvoltarea unui plan de afaceri este motorul unei societati, antreprenorii si leaderii Patronatului sunt cei care au viziunea in domeniu, care investesc si isi asuma riscul, avand ca tinta o adevarata strategie nationala care urmeaza a fi impusa in viitorul apropiat.
O strategie concentrata pe rezultate

Obiectivul central al strategiei SunE este acela de a oferi membrilor sai un pachet complet si competent de instrumente in baza carora sa isi poata dezvolta activitatea in conditii optimiste, corecte si echitabile atat in piata europeana cat si in cea locala, oricare ar fi sursa regenerabila de energie aleasa.
Asociatia Patronala SunE isi propune ca activitatile sale sa se dezvolte sub semnul unei strategii orientate catre piata, bazata pe cateva directii fundamentale:
• Legislatie
• Reglementari
• Ajutoare fiscale
• Tarife
• Promovare
Pentru realizarea acestor scopuri avem in vedere:
• identificarea, reprezentarea si sustinerea intereselor legitime ale membrilor sai in relatiile cu autoritatile publice, cu sindicatele si cu alte persoane juridice si fizice;
• realizarea unui dialog permanent cu organismele de specialitate, parlamentare, guvernamentale sau ministeriale pentru solutioanarea, pentru prezentarea directa a prioritatilor ce se impun in asezarea pe piata a ramurii energiilor noi si regenerabile, prin participarea la elaborarea proiectelor actelor legislative si normative specifice ;
• crearea cadrului organizatoric propriu pentru dezvoltarea relatiilor de colaborare intre membrii organizatiei si intre acestia si factorii de interes din diferitele structuri organizationale ce se au in vedere a deveni partenere;

No comments:

Post a Comment